keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Raitoja vai? No melkein..

Heipsan! Tällä kertaa ajattelin tulla kertomaan mun eilisestä tukan värjäilystä (joka ei tosiaan menny ihan niinkun piti, mutta melkein). Oon nyt joulukuusta asti vaellellut blondilla tukalla ja blondissa pysytään edelleen, mutta halusin hiukan jotain eloa ja eri sävyä mun tukkaan. Sain siis ajatuksen että miksi en kokeilisi tehdä raitoja. Voi vitsi mikä mahtava idea! Siltä istumalta lähdin sitten tallustamaan tokmannia kohti ostamaan hiusvärejä. Hiusvärejä tarttui mukaan kaksi, mun oli tarkotuksena värjätä koko tukka ensin ja sitten laittaa niitä raitoja..


Tälläset värit mä siis ostin.

Elealla värjäsin siis ensin koko tukan. Elean purkissa luki kultainen blondi ja ihan sen väristä mun tukasta ei tullut mutta se ei ollut tarkoituskaan. Pidin väriä päässä ainoastaan 15 minuuttia ettei siitä tulisi ihan niin "tumma". Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja mun silmissä vilisi jo täydellisiä mielikuvia mun täydellisen raidoitetusta tukasta..

Hiukset olivat siis tän väriset ennen projektin aloittamista.
Tän väriset ne oli ensimmäisen värjäyksen jälkeen..
Kun olin saanut tukan värjättyä ja kuivattua niin oli aika laittaa raitoja päähän. L´oréalin väripaketissa oli mukana onneksi raidoitukseen tarkoitettu harja sillä muuten hiusten raidoittaminen olisi ollut ihan hippasen hankalaa. Kun olin saanut värin sekoitettua pursotin sitä raidoitus harjaan ja aloin tekemään raitoja. Kun olin saanut hiukset harjattua harjalla tajusin että ei hemmetti.. mä käytin sitä harjaa väärin. Harjan olisi kuulunut olla pystyasennossa jotta se ei harjaa koko tukkaa, mutta mä käytin sitä juurikin niinkuin ei kuulu. Ei ihme että sitä väriä oli melkein koko päässä. No.. en jaksanut uudestaan ruveta koko hommaa aloittamaan joten päätin että katsotaan mitä tästä oikein tulee. Annoin värin olla päässä puolisen tuntia ja sitten pesin värin pois. Ihan sellaista tukkaa ei tullut kuin olin mielessäni kuvitellut..

Tällänen siitä tukasta sitten loppujenlopuksi tuli.
Raitoja ei ihan hirveesti kyllä tullut mutta kyllä ne jossakin tietyssä valossa erottuu. Olin kuitenkin yllättävän tyytyväinen lopputulokseen sillä kyllä mun tukkaan tuli hiukan eri sävyä ja nyt se näyttää hiukan eloisammalta. Joten loppujenlopuksi vaikka olinkin imbesilli enkä tajunnut lukee miten päin sitä harjaa käytetään niin lopputulos ei mun omasta mielestä ollut hassumpi. Eipähän oo enää niin keltaisen sävyistä tukkaa.

Tällästä siis tälläkertaa ja sitten tukanvärjäyksestä hiukan muihin juttuihin. Tälläkertaa oleilen siis Tampereella Lotalla ja aina kun tänne tuun niin tulee ostettua jos jonkin näköstä vaatetta ja muuta sälää. Olin täällä myös viimeviikolla ja sama juttu oli silloin, mukaan tarttui vähän sitä sun tätä. Ajattelin siis vielä tän viikon aikana koota kaikki mun ostokset muutamalta viimeviikolta ja esitellä niitä täällä. Nyt palaan Geordie shoren pariin ja me palaillaan loppuviikosta, tsau!

- Maria4 kommenttia:

 1. Nättihän siitä tuli! Niinkuin sanoit, niin mukavan eloisa lopputulos vaikkei raitoja niin paljoa tullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! joo kyllä mä tästä tykkään vaikka ihan ei mennytkään suunitelmien mukaisesti :--)

   Poista
 2. No mut noi värithän näyttää melkein samoilta ni eihän siit selkeitä raitoja tuu. Pieniä sävyeroja vaan.

  VastaaPoista
 3. http://huurussa.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste-11-bloggaajalle.html
  Tässä sulle blogihaaste!

  VastaaPoista

Kun kommentoit niin pysythän asiallisena, kiitos!