maanantai 3. elokuuta 2015

Kohti kevyempää elämää!

Heippa taas! Postauksessa jossa mä kerroin mun syömiseen liittyvistä ongelmista mainitsin myös mun laihduttamisesta. Tässä tekstissä ajattelin kertoo laihduttamisesta vähän tarkemmin. Mä oon jo monesti aikaisemminkin laihduttanut ja onnistunut hyvin tai hyvin huonosti. Mun paino on sahannut edestakaisin ja taas ollaan siinä pisteessä missä painon pitäisi jonkin verran pudota. Mä olenkin siis päättänyt aloittaa elämäntaparemontin. Tiedetään, olen sanonut monesti että aloitan elämäntaparemontin ja muutan ruokailu sekä liikuntatottumuksiani. En kuitenkaan ehkä ole täysin ollut sitoutunut koko touhuun ja siksi se on yleensä ajan mittaan mennyt pieleen. Nyt on kuitenkin jo jonkin aikaa ollut sellainen fiilis että mun on pakko tehdä itselleni jotain sillä mä en vieläkään täysin viihdy mun kropassa. Mä olen siis päättänyt että nyt on aika aukaista uusi sivu ja aloittaa unelmavartalon tavoittelu.

Kuva: Weheartit
Mun tavoitteena on siis ensiksi pudottaa painoa ja mahdollisesti myöhemmin kasvatella hiukan lihasta. Mä en ihaile langanlaihaa vartaloa, mutta en myöskään liian lihaksikasta. Mä haaveilen itse urheilullisesta vartalosta. Matkaahan on vielä paljon ja hiukan lisää mutta kyllä mä tavoitteeseeni pääsen jos mä todella haluan. Ja kyllähän mä haluan. Mä olen kyllästynyt kulkemaan tässä kehossa mitä mä en tunne omakseni. Mä olen valmis yrittämään, epäonnistumaan ja yrittämään uudestaan. Tälläkertaa mä en aio luovuttaa, sillä olen kyllästynyt siihen. Mä tiedän että muutos mun kropassa ei tule tapahtumaan hetkessä, mutta aikanaan. Jos teen töitä kehoni eteen niin ajan kanssa se myös näkyy. Mikään kiire mulla ei ole, vaikka nopeat tulokset kauhean kivoja olisivatkin. Se vain on niin että oikotietä onneen ei ole. 

Mä aion toteuttaa elämäntapamuutostani seuraavasti: mä en ensinnäkään aio kieltää itseltäni mitään sillä muuten mä repsahdan, mä tunnen itseni. Herkkuja ei tule syötyä jos en ole niitä itseltäni kieltänyt. Mä pyrin harrastamaan liikuntaa noin viisi kertaa viikossa. Koulu alkaa ensi viikolla, mutta se ei estä mua harrastamasta liikuntaa. Ruokailu on kuitenkin se mihin aion panostaa eniten. Mä yritän syödä terveellistä ja puhdasta ruokaa. Mä tykkään laittaa ruokaa kotona, joten se ei tule olemaan ongelma. Ruokapäiväkirja on myös asia minkä olen todennut itselleni hyväksi keinoksi laihduttamisessa. 

Mun tavoitteenani olisi laihduttaa n.15 kiloa. Katsotaan missä ajassa se lähtee, mutta joulukuulle olen asettanut itselleni välietapin, -8 kiloa. Se on sellainen luku mihin uskon pääseväni. Olen myös päättänyt että kun olen saavuttanut tavoitteeni, eli tuon -15 kiloa, niin aion ottaa uuden tatuoinnin. Mulla on sitä varten jo idea. Mä aion päivitellä blogin puolelle mun edistymisestä, treenaamisesta sekä ruokailusta. Tästä päivästä eteenpäin blogissa voi siis seurata mun matkaani kohti kevyempää elämää. 

- Maria

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle, toivottavasti onnistut!! ☺️

  http://appelsiinilehtoon.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ps. tuota blogia jään kyllä seurailemaan, mun blogiin saa myös liittyä :--)

   Poista
 2. Tsemppiä! )

  T: Jenna / www.kaksiyhdenhinnalla.com

  VastaaPoista
 3. Heivain! Sinua odottaa haaste blogissani osoitteessa: http://jobemine.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Mutta muista tuon treenaamisen suhteen että laatu korvaa AINA määrän ja aloitella kannattaa rauhallisesti lepoa unohtamatta. Paljon paljon tsemppiä sulle! :)
  kurkkaappas myös mun blogiin ;)
  Janinanyman.wordpress.com

  VastaaPoista

Kun kommentoit niin pysythän asiallisena, kiitos!