maanantai 10. elokuuta 2015

Giveaway - Guess

Täällä taas! Aika menee hurjan nopeesti ja tajusin että mullahan alkaa jo huomenna koulu. Pari päivää ehti vierähtämään niin etten edes ehtinyt/jaksanut koskea mun tietokoneeseen mutta nyt.. asiaan. Mä ostin jokin aika takaperin Guessin lompakon laivalta ja se on ollutkin mulla käytössä viimeviikkoon asti. Ostin kuitenkin itselleni uuden lompakon ja nyt olisi sitten aika luopua tuosta kyseisestä Guessin lompakosta. Jos siis haluat vaikkakin hieman käytetyn, mutta hyväkuntoisen lompakon itsellesi lue ohjeet alta:

1. Arvon voittajan maanantaina 24.8 ja ilmoitan voittajalle sähköpostilla.
2. Arpoja on mahdollisuus saada kaksi kappaletta. Ensimmäisen arvan saa kun liittyy/on jo lukijana blogissani. Toisen arvan saa kun käyt tykkäämässä blogini facebook-sivusta > https://www.facebook.com/smalltownchickk .
3. Kommentoi tämän tekstin kommenttikenttään kuinka monta arpaa sinulla on käytössäsi ja muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi jotta voin ottaa sinuun yhteyttä.

Ja ei kun kaikki osallistumaan! - Maria

6 kommenttia:

 1. Olen jo lukija. Facebook-sivuista voisit laittaa linkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook sivuille pääsee kun linkkaa tekstissä kohtaa "facebook sivustani" mutta tässä vielä linkki varmuuden vuoksi :) https://www.facebook.com/smalltownchickk

   Poista
 2. 2 arpa. merkelannmarie@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. 2 Arpaa :D Mun kukkaro kaipaiskin jo päivitystä ;D alapappila@gmail.com

  VastaaPoista

Kun kommentoit niin pysythän asiallisena, kiitos!